Najave događaja

XXII međunarodni naučni skup “NAKNADA ŠTETE I OSIGURANJE” Valjevo, od 12. do 14. septembra 2019.godine

Dobro  došli u Valjevo od 12. do 14. septembra 2019.godine na XXII međunarodnom naučni skup “NAKNADA ŠTETE I OSIGURANJE” , koga organizuju Udruženje za odštetno pravo (www.naknadastete.rs), Pravosudna akademija (www.pars.rs), Institut za uporedno pravo (www.iup.rs)  iz Beograda, pod generalnim pokroviteljstvom Grada Valjeva (www.valjevo.rs) .

Prijatelji savetovanja su : Međunarodni institut za osiguranje – MIO (www.mio.rs) , Svijet osiguranja (www.svijetosiguranja.eu) , Centar za osiguranje (www.centarzaosiguranje.com) i Moja polisa (www.mojapolisa.rs) .

Rok za dostavu naučnih radova na recenziju je otvoren do 01.06.2019.godine. Radovi se dostavljaju na adrese urednika Zbornika : petroviczdravko@sbb.rs i vlad966@hotmail.com, dok za sva ostala pitanja stojimo Vam na raspolaganju na adresama : info@mio.rs i udruzenjezaodstetnopravo@gmail.com .

Klikom na podvučeni tekst iz produžetka , videćete prilog TV emisije “MOJA POLISA” o savetovanju iz 2018.godineValjevo 2018 – XXI međunarodni naučni skup – Hvala MOJA POLISA 

Vidimo se u Valjevu !